Güncel Haberler

Hababam Sınıfı’nın yakışıklı Kalem Şakir’iydi! Bülent İğdiroğlu’nu görenler gözlerine inanamadı! ‘Hocam bu nasıl değişim’

Hababam Sınıfı filmlerinin en çok aranan karakterlerinden biri de Kalem Şakir’i canlandıran Bülent İğdiroğlu’ydu. Usta yönetmen Ertem Eğilmez’in yönettiği Hababam Sınıfı filmlerinden Kalem Şakir yıllar sonra karşımıza çıktı.

1970’li yıllara damga vuran Hababam Sınıfı filmleri onlarca oyuncuyu sektöre kazandıran yapımlar arasında yer alıyor.

SON AŞAMASINI GÖRENLER İNANAMADI

Bir gazete ilanıyla oyuncu aranan filmde Kalem Şakir’i Bülent İğdiroğlu canlandırıyor.

124437730-548986 kapak

İğdiroğlu, Hababam Sınıfı film serisinin ardından çeşitli yapımlarda rol alsa da ekranlardan uzak kalmayı tercih etti. Uzun yıllar kameralardan uzak yaşayan İğdiroğlu, yıllar sonra ortaya çıktı.

bülent-iğdiroğlu-kimdir-336_280

Ana oyuncunun son halini görenler oyuncudaki değişime inanamadı. ‘Rabbim bu ne değişiklik’, ‘Gençken aşıktık sana’, ‘Kalem Şakir’im hâlâ güzel’, ‘Bu kadar değiştiğini bilemezdim’ gibi yorumlar geldi. birçok kullanıcı.

Bülent-İğdiroğlu-nihai devlet-hababam sınıfı oyuncuları

HABABAM SINIFININ İTİRAFI YILLAR SONRA GELDİ

1953 doğumlu Bülent İğdiroğlu, Hababam Sınıfı Uyanıyor filminde radyoyu elinde tutan ve yarışmada yarışmacılara bilgiler veren öğrenci olarak da biliniyor.

ezgif.com-webp-to-jpg (4)

İğdiroğlu, yıllar önce verdiği bir röportajda Hababam Sınıfı filmleriyle ilgili bir itirafta bulunmuştu. Usta oyuncu o filmlerle ilgili uzun uzun şu sözlerle konuştu: “Hababam Sınıfı çok özel bir film. Hem güldürüyor hem düşündürüyor. Sanılanın aksine pek çok sahne doğal bir şekilde ve önceden haber verilmeden çekildi. Filmlerimizde biz yapmadık. Profesyoneller de dahil olmak üzere birçok sahnede rol aldık, o anları yaşadık.”

ezgif.com-webp-to-jpg (5)

ezgif.com-webp-to-jpg (6)

ed97bf8c-240c-48e8-9850-956fe6f3a59a

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Dilan Polat ağlayarak cezaevine girdiDilan Polat ağlayarak cezaevine girdi
İlk görüşte aşık olmadı ama... Sözleri sansasyon yarattı.İlk görüşte aşık olmadı ama… Sözleri sansasyon yarattı.
Dilan Polat'ın asistanı Şule evine döndü!  İsyan etti: "Altın verildiğinde buradaydım ve şimdi..."Dilan Polat’ın asistanı Şule evine döndü! İsyan etti: “Altın verildiğinde buradaydım, şimdi…”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber