Güncel Haberler

“5 milyon dolar ve ABD’de 11 ev” iddiası gündem olmuştu! Eylül Öztürk mal varlığını ve evleri nasıl aldığını açıkladı

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından birçok fenomen mercek altına alındı. Son günlerde güzellik merkezi sahibi fenomen çift Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan da gündeme geldi. Çiftin 5 milyon dolarla ABD’ye gittiği ve nakit parayla 11 ev satın aldığı söyleniyor.

TERK EDİLMEYE CEVAP VERDİ “ABD’DE 11 EV SATIN ALDI”

Sosyal hesabından açıklama yayınlayan ünlü fenomen, merak edilen sorulara yanıt verdi. “Gündemi bu şekilde meşgul ettiğim için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim” diyen Eylül Öztürk, şöyle devam etti: “Bu haberi yapmadan önce hiçbir gazeteci, hiçbir televizyon programı belge, belge istemedi. En son bana Sayın Murat Ağırel ulaştı.” gece. Bizi programa çıkarmadan önce sormak istediği sorular.” Evet dedi. Sormak istediği konulara ilişkin herhangi bir evrak veya belge olup olmadığını sordu. Kendisiyle bir toplantı yaptık. Ufak bir yanlış anlaşılma oldu, düzeltmek isterim. Şu anda oturduğumuz ev kiralıktır. Kira sözleşmesini Murat Bey’e ilettik. Amerika’daki hisseler ev sahiplerine aittir. Tüm evlerimizin kirasının, aidat ve vergiler hariç toplamı, şu anda yaşadığımız evin kirasını karşılıyor. Oran rakamlarını listede görebilirsiniz. Yani bahsettiğimiz gibi her evin milyonlarca dolara mal olmadığını, aldığımız tüm küçük evleri satsak şu anda aldığımız kadar büyük bir ev alabileceğimizi belirtmiştik. Kanun, herkes ne zaman ve ne kadara ev satın aldığını görebiliyor. Resmi kaynakları kendisine ilettik. “Amerika’da iddia edildiği gibi usulsüzlüklerin yapılmasının mümkün olmadığını söylemiştik” dedi.

Ekran görüntüsü 11-22-2023 104103

KAYBINI NASIL KAZANDIĞINI ANLATTI

İşte Eylül Öztürk’ün açıklaması:

“Sosyal medyada girişimcilik hayatıma bahsettiğim gibi 2-3 yıl önce değil, 2014 yılında yani neredeyse 10 yıl önce şahıs şirketiyle başladığımı, sonrasında medya dünyasında birçok projede çalıştığımı ve Evlerimizi nasıl ve hangi parayla aldığımızı açıklamanın yanı sıra, faaliyet gösterdiğimiz firmaların sayfalarca KDV beyannamelerini de en detaylı şekilde sunduk. Türkiye’de olduğu kadar Avrupa ve Amerika’da da sürekli kontrol altında olan uluslararası bir firmayız. Adımıza ait bir güzellik merkezimiz yok ve toplam 9 franchise şubesi ile yolumuza devam ediyoruz. Bunu ilan ettik.”

TÜRKİYE’DE NEDEN YATIRIM YAPMAMADIĞINI AÇIKLADI

Türkiye’ye neden yatırım yapmadıklarını anlatan Eylül Öztürk, daha karlı olduğu için bu şekilde tercih ettiklerini söyledi.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Burnunu eleştirdi ve o an gündem oldu!  'Sen ve ben...'Burnunu eleştirdi ve o an gündem oldu! ‘Sen ve ben…’
Pişmişler!  Kırmızı bluzun fiyatı dudak uçuklattıPişmişler! Kırmızı bluzun fiyatı dudak uçuklattı
Yemekteyiz'de ortaya çıktı!  En son sürümü gören kimse tanıyamadı  Yemekteyiz’de ortaya çıktı! En son sürümü gören kimse tanıyamadı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber