Güncel Haberler

“Toptan kadın giyim sektöründe e-ticaret ve teknoloji ile fark yaratıyoruz”

Son yıllarda online alışverişin gelişmesiyle birlikte toptan kadın giyim sektörü ivmesini artırdı. Üreticiler koleksiyonlarını daha geniş kitlelere sunmak, alıcılar ise daha fazla ürüne ve güncel koleksiyonlara uygun fiyatlarla ulaşmak istiyor. Bu talepleri karşılamak için hareket eden dijital finans destekli toptan satış platformu Chovvk, e-ticaret ve teknoloji altyapısıyla sektörde yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Chovvk kadın giyim toptan satış platformu, üreticilerin koleksiyonlarını sergilemelerine ve tek yerden çevrimiçi sipariş almalarına olanak tanıyor. Lojistik süreçlerini yönetmenin yanı sıra dünya çapındaki ihracatlarına da aracılık ediyor.

“ÜRETİCİLERİ E-TİCARET VE TEKNOLOJİYLE DESTEKLİYORUZ”

Toptan kadın giyim markalarını moda severlerle buluşturan dijital finans destekli satış platformu Chovvk’un kurucusu Altan Kabakçı, üreticilere sundukları avantajları şöyle sıraladı: “Toptan bayan giyim sektöründe üreticilerin koleksiyonlarını hızlı ve kolay bir şekilde müşterilerine ulaştırmaları, doğru fiyat ve ürün bulunabilirliği ile ihtiyaçlarına anında cevap vermeleri oldukça önemlidir. Chovvk olarak teknolojimizi ve e-ticaret altyapımızı hem üreticilerin hem de alıcıların taleplerini karşılayacak şekilde geliştirdik. Üreticilerimiz koleksiyonlarını sitemizde sergileyerek daha geniş bir kitleye ulaşabiliyor ve aynı anda sipariş alabiliyorlar. Lojistik süreçlerinizi bize aktararak hem maliyetten hem de işçilikten tasarruf sağlayabilirsiniz. Hedef pazarın analizi ve seçiminde de onlara destek oluyoruz. Bu sayede üreticimizin ihracat potansiyelini artırıyoruz.”

“MODA TUTKUNLARINA GENİŞ BİR ÜRÜN ÇEŞİTİ SUNUYORUZ”

Altan Kabakçı, Chovvk’un Türkiye başta olmak üzere toptan kadın giyim markalarının koleksiyonlarını, demografik özelliklere göre büyüklükteki alıcılarla, hızlı teslimat ve sipariş kolaylığı ile tek platformda buluşturduğunu söyledi. “Tüketicilerin ürün çeşitliliğine, uygun fiyatlara ve güncel koleksiyonlara olan talebi artıyor. Bu talebi karşılamak için üreticilerimizin koleksiyonlarını sürekli güncel tutuyor, fiyatlarını rekabetçi düzeyde belirliyor ve ürünlerini dünyanın birçok ülkesine ihraç etmelerine olanak sağlıyoruz. Böylece dünyanın her yerindeki kullanıcılarımız platformumuz üzerinden aradıkları koleksiyonlara kolaylıkla ulaşabiliyor, sipariş verebiliyor, lojistik sürecini takip edebiliyor, soru ve isteklerine hızlı bir şekilde yanıt bulabiliyor.”

“HEDEFİMİZ GLOBAL DÜZEYDE SEKTÖRÜN ÖNEMLİ MARKALARINDAN BİRİ OLMAK”

Sektörde küresel ölçekte lider olmak istediklerini vurgulayan Altan Kabakçı, şöyle konuştu: “Chovvk gibi biz de 2024 sonuna kadar 20 milyon lira civarına ulaşmayı ve 100’den fazla ülkede satış yapmayı hedefliyoruz. Bunu başarmak için.” olarak, e-ticaret ve teknoloji altyapımızı sürekli geliştirerek, üreticilerimizin ve alıcılarımızın ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyoruz. “Bir yandan da büyümek isteyen işletmelere depo, e-depo kurulumu ve yönetimi konusunda danışmanlık sağlıyoruz. ticaret, tedarik zinciri, ihracat süreç ve operasyonlarının yönetilmesi, hedef pazarlara hızla girilmesinin sağlanması” diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Uzun vadeli stratejik planımız, özellikle ABD ve İngiltere’de tedarik zincirinin iyi çalışması, gelen talebe anında yanıt verme hızına ulaşmak için bu ülkelerde akıllı lojistik şirketleri ve depolar kurmayı içeriyor. E-ticareti bilmeyen ve öğrenmek isteyen herkesin teknik ve teorik eğitim alabileceği Chovvk E-Com Akademi’yi oluşturarak uzman profesyoneller yetiştirecek ve istihdama katkı sağlayacağız. Toptan bayan hazır giyim sektöründe e-ticaret ve teknolojiyle fark yaratan bir firma olarak hem ülkemizde hem de dünyada sektörün liderleri arasında yer almak istiyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber