Güncel Haberler

Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı… Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! ‘Vahşiliği seviyorum’

Yayınlandığı dönemde büyük ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisindeki “Derin” karakteriyle büyük çıkış yakalayan Melis Sezen, son olarak başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle ekrana geldi. Murat Ünalamış.

Sosyal medya paylaşımları ve ilginç danslarıyla adından söz ettiren Sezen, geçtiğimiz günlerde Cannes'a giderek leopar desenli elbisesiyle ses getirmişti.

TARZINI HİÇ BEĞENMEDİM

Sezen'in dar leopar elbisesinin ön kısmındaki lotus çiçeği detayı dikkatlerden kaçmadı. Ünlü isme; 'Hiç olmadı', 'Elbisedeki o detay ne?', 'Dikkat çekmek için önünüze giydiğiniz o şey nedir?' Bunun gibi yorumlar yapıldı.

Melissa 2

“KADIN ENERJİSİYLE İLGİLİ”

Melis Sezen kombininin detaylarını anlattı. Sezen; 'Bir kişi kendini olduğu gibi ortaya çıkardığında benzersiz ve çok özel bir şey olur. Vahşi doğamızı seviyorum. Kadınların vahşi doğasını da seviyorum. Bu yüzden açıkçası onun olmasını istedim. Zaten nilüferin anlamı da budur. Bu biraz uyanış ve ilahi uyanışla ilgili. “Bu aynı zamanda dişil enerjiyle de ilgili” dedi.

elma ağaçları 3

ELEŞTİRİYE CEVAP

Sezen 'Kendini leopar gibi hissediyor musun?' sorusuna ise “Elbette hissediyorum” diyerek yanıt verdi. Sezen 'Herkes kendini olduğu gibi koymalı. O zaman muhteşem oluyor.” Eleştirilere kendi sözleriyle yanıt verdi.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Öpüşürken görüldüğünü söyledi Öpüşürken görüldü, “Orada bir şey yok” dedi! Tekrar yakalandılar
Cesur sahneleriyle günün gündemindeydi!  İtirafı dikkat çektiCesur sahneleriyle günün gündemindeydi! İtirafı dikkat çekti
Ekranlara geri döneceğini öğrendiğimde ne oldu?Ekranlara geri döneceğini öğrendiğimde ne oldu?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber