Güncel Haberler

Başkan adayı canlı yayında rakibine sandalyeyle vurdu! Fenomen ismin kaburgası kırıldı, parmağı çıktı

São Paulo belediye başkanlığı tartışması, başkana yönelik bir saldırıyla karakterize edildi. Instagram fenomeni ve belediye başkanı adayı Pablo Marçal'ın kaburga kemiği kırıldı ve parmağı yerinden çıktı.

CİNSEL TACİZ VAKASİ GERİLİM YARATTI

Ekim başında seçim yapılacağı için 12 milyonluk şehri yönetme yarışı Pazar gecesi tartışmalarla kızıştı. Marçal, gazeteci Datena'ya yönelik cinsel taciz davasını yeniden başlattı. Datena ise Marçal'ın tartışmayı bir nevi internet şovuna dönüştürdüğünü söyledi. Datena, cinsel taciz iddialarının ailesinde ciddi duygusal baskıya yol açtığını söyleyerek rakibinden sözünü geri almasını istedi.

Ekran görüntüsü 2024-09-17 090645

“TOKAT VERECEK KADAR ERKEK BİLE DEĞİLSİNİZ”

Bunun yerine Datena'nın “havladığını ama ısırmadığını” söyleyen Marçal, “Bir keresinde bir tartışma sırasında yanıma tokat atmak için geldin ama bunu yapacak kadar erkek bile değilsin” diye ekledi. Datena çok sinirlendi. .

Ekran görüntüsü 2024-09-17 090651

SANDALYEYLE ONA VURDU

Instagram fenomeni José Luiz Datena, rakibi Pablo Marçal'a sandalye fırlattı.

Ekran görüntüsü 2024-09-17 090657

CUMHURBAŞKANI ADAYI HASTANEYE KALDIRILDI

Marçal, nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Brezilya medyasına yapılan açıklamada yardımcıları, Marçal'ın kaburga kemiğinde kırık tespit edildiğini söyledi. Acil servis yetkilileri, Marçal'ın parmağının çıktığını bildirdi.Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş