Güncel Haberler

Ali Ece çıldırdı! Burak Yılmaz’a zehir zemberek sözler “Beşiktaş forması sana mı kaldı, sen kimsin”Beşiktaş

Beşiktaş’ın 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Beşiktaş’ın Antalyaspor’a 3-2 yenilmesinin ardından teknik direktör Burak Yılmaz, maç sonunda açıklamalarda bulunarak şunları söyledi: “Önemli olan Beşiktaş’ın forması. Beşiktaş’ı verdim. Gömleği. Saygısız veya kaba davranan herkesten onu geri alacağım. Hepsi bu!” Açıkça söylüyorum. Hiçbir şey umurumda değil. Koçluk kariyerim umurumda bile değil. Yapmazsam ne olur? antrenör olarak çalışmak mı? Umurumda değil.” Şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş yorumcusu Ali Ece, Vole’daki programında Burak Yılmaz’ı sert bir şekilde eleştirdi.

“Senden öğrenecek miyiz?”

Ali Ece, açıklamasında şunları söyledi: “Konuşmayacaksınız. Beşiktaş’ın birliği ve bütünlüğü size bağlı değildir.” Sorumsuz, popülist… Beşiktaş formasını sizden öğrenecek miyiz? Bütün bunlara sen sebep oldun.

“BEŞİKTAŞ BUNA YETERLİ PARA ÖDEMİŞTİ”

1f782a9d8b6c47cd9e4e6982693b2414

“Ben buna para vermezdim, Beşiktaş zaten yeterince para ödedi. Ben böyle bir şey göremedim, bu sana kalmış dostum, kim olduğun! Sanki Rıza Çalımbay bana ömrün boyunca Beşiktaş topu oynadığını söylemişti. , teklifleri avucunun içinde reddettin vs… Lanet olsun!”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Djokovic Paris Masters'ta kupaya ulaştıDjokovic Paris Masters’ta kupaya ulaştı
Verstappen Brezilya F1 GP'sini kazandı!Verstappen Brezilya F1 GP’sini kazandı!
Süper Lig takım başkanından MHK'ya çağrı! "Sabah olmadan istifa edin"Süper Lig takım başkanından MHK’ya çağrı! “Yarın sabaha kadar istifa edin”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber