Güncel Haberler

Başkan Çerçioğlu’na Çine’de yoğun ilgi – GÜNDEM

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ile birlikte Çine’de vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar, Çine pazarında büyük ilgiyle karşıladıkları Çerçioğlu’na desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Çerçioğlu Çine’lilerle sohbet ediyor“Aydın’ın dört mevsimini Aydın’ın havasını soluyarak yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza Aydın’ı daha yaşanabilir, refah düzeyi yüksek bir şehir haline getirme sözü verdik ve bu sözlerimizi birer birer yerine getiriyoruz. Toplam 733 milyon lira” yatırım yapıldı “Yatırımlar ve hizmetler gerçekleştirdik. Bu yatırımlarımız halen devam ediyor. Kimse Çine’ye bu kadar yatırım yapmamıştı. Çine’deki yatırımlarımız önümüzdeki dönemde artarak devam edecek.” dedi.

Pazar esnafı, vatandaşların alım gücünün azalması nedeniyle satış yapamadıklarını Çerçioğlu’na anlatırken, vatandaşlar da artık mutfakta alışveriş yapmanın dahi mümkün olmadığını söyledi. Aldığı emekli maaşıyla geçinemediğini söyleyen emekli vatandaş, ileri yaşına rağmen çalışmak zorunda olduğunu söyledi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber