Güncel Haberler

Bir döneme damga vurdu! Dansöz Nuran Sultan’ın son hali ve sokak tarzı dikkat çekti

Sting, Roberto Carlos, Sean Connery, Roman Abramovich, Jean-Paul Gaultier ve David Copperfield gibi isimlerle dans eden Nuran Sultan, uzun süredir kamuoyunda görülmüyordu.

Dönemin seçkin dansözlerinden Nuran Sultan, Snob Dergisi'nde yer aldı. Kostüm aramak için Nişantaşı'na geldiğini söyleyen oryantal kadın, şunları söyledi: “Kostümler çok pahalı. En basit kostümün fiyatı 1.000 ile 1.500 dolar arasında… Evimde 40 tane kostüm var. Ekledim çünkü bir şeymiş gibi.” farklı ve yenilikçi.”

Nuran Sultan'ın cesur üslubu ve değişimi de dikkat çekti.

Başına gelen olayı anlatan Sultan, şöyle konuştu: “Kız kardeşim Dilara ile Beyoğlu'nda bir dükkan aldık. Kafe açabiliriz ya da kendi tasarımlarımızı yapıp satabiliriz diye düşündük. Yakındaki dükkandaki bir bey, kardeşime, kendisinin olduğunu söyledi. Bize ait olan duvarı yıkıp dükkanını genişletmek istedi… O sırada yumruğunu salladı. “Kardeşim engelli. Zaten 2,5 yıldır kiracıyla uğraşıyoruz. Rahat olacağımızı düşündüm. Umarım bu durum çözülmez. Artık ne zaman tadilat yapmaya gitsek, birinin içeri girmesine ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

“SAHNEYİ EVİM OLARAK GÖRÜYORUM”

Oriental, yaşadığı ilginç olaylara ilişkin şunları söyledi: “Küçük kızlar babalarını çok kıskanıyorlar. Dans ederken saçımızı çekiyorlar. Biz de balenin aynısını yapıyoruz. Zaman zaman kadınlar da yapıyor, saçımızı çekiyor. Saçımızı çekiyoruz.” Damadın kardeşinden de hediye olarak bir düğüne gönderdik. Gelin ve kayınvalidesi bana uçacaklarını söylediler.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber