Güncel Haberler

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli açıklamalar!

İtalya'nın Türkiye Büyükelçisi Giorgio Marrapodi'nin davetlisi olarak İtalya'nın İstanbul Başkonsolosluğu Palazzo delle Venezie'de gerçekleştirilen organizasyona, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, l. milli futbol takımı antrenörü Vincenzo Montella, kadın voleybol takımı antrenörü Daniele Santarelli ve konukları tanıtıyor.

''Yarım kalan işimizi Dünya Kupası'nda tamamlayacağız''

İbrahim Hacıosmanoğlu: “Millet ve kültür olarak birbirimize yakınız. Futbol takımımız Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir iş çıkardı, hocamızla birlikte Amerika'ya gideceğiz ve inşallah yarım kalan çalışmalarımızı Dünya Kupası'nda tamamlayacağız. İzmir'deki maç çok güzeldi” diye konuştu. Galibiyetin ardından “Bu gece ayrı bir keyifti. Her şey yolunda giderse birlikte düzenleyeceğimiz EURO 2032'de finali Türkiye ile İtalya oynayacak ve dostluk kazanacak” dedi.

''EURO 2024'TE BİRLİKTE BİR TAKIM İZLEDİK''

ulusal-takim-fzjy_cover

Açılış konuşmalarının ardından Vincenzo Montella ve Daniele Santarelli konuştu.

Vincenzo Montella, EURO 2024'te açıklaması zor duygular hissettiğini belirterek, şunları söyledi: “Futbolcu olarak Avrupa Şampiyonası'na ve Dünya Kupası'na katıldım ama teknik direktör olarak orada olmak bambaşkaydı. Mandela'nın söylediği bir şeyi okudum, spor Sporun dünyayı birleştirme gücü bir ihtiyaçtır, farkında olmadan insanları birleştirir.” “Aynı zamanda gençlere ulaşmanın en kısa yolu. Avrupa Şampiyonası çok eğlenceliydi, acı çektik, ağladık ama hiç pişman olmadık. Her zaman birlik olan bir takım gördük ve bu benim için büyük bir kaynak. gurur.”

''BU DA BENİM KARAKTERİMİ YANSITIYOR…''

inç_b_c_205cb6f554ed5d5169d1723246344840

İçe dönük bir karakter olduğunun altını çizen İtalyan çalıştırıcı, “Yargılanacağını bildiğinde tamamen kendin olmak kolay değil, bu benim karakterimi yansıtıyor ama yargılandığında içe dönük bir insanım diyebiliriz.” profesyonelce davranın ve eleştiri alın. Bu bazen yanlış anlaşılabilir. Kamusal ortamlarda kendim olamıyorum.” “Rahat olduğumuzda kendim olabiliyorum” dedi.

“BU BİZİ YARATACAK AMA…”

1086656750_0_163_3065_1887_1920x0_80_0_0_429158ae66efd3b3d2a27c467f28a4b6

Olimpiyatlarda madalya almaya çok yaklaştıklarını belirten kadın voleybol milli takımının antrenörü Daniele Santarelli, “Çok yakındık, herkes madalyayı kazanmak istiyor. Milli takım için güzel bir deneyim oldu, artık biz de varız” dedi. Bir sonraki olimpiyatlara hazırlanmak için 4 yılımız var Madalyaya yaklaşmıştık, bu bizi üzdü ama bu acıyı hissedersek Los Angeles'ta daha başarılı oluruz. Siz olimpiyatları hak ediyorsunuz ve dolu dolu yaşayın, biz bunu yapıyoruz. Çok güzel olurdu ama benim dışımda hayal kuranlar da vardı, bu sefer madalya almak kolay değil ama tekrar deneyeceğiz.” değerlendirmesini yaptı.

''KENDİMİ KONTROL ETMEKTE ZORLUYORUM''

2114635

Maçlarda çok duygusal olduğunu ifade eden Santarelli, şunları söyledi: “Maç sırasında kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum, neredeyse oyuna müdahale ediyorum. Maçı çok terli ve yorgun bitiriyorum. Orada olmak çocukluğumdan beri hayalimdi. ” Açıkçası Türkiye benim heyecanımı yaşayabileceğim çok uygun bir ülke.” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom