Güncel Haberler

Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde olduğu Aşık Shakespeare oyunun biletleri satışta – Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri

Aşık Shakespeare Tiyatro gösterisinin biletlerini satışa çıkardı.

Açıklamaya göre, Oscar ödüllü filmden En İyi Film dahil 7 kategoride uyarlanan Aşık Shakespeare, yüksek enerjisi, komedisi ve romantizmiyle dikkat çekerken, gösterime girdiği tüm ülkelerde kapalı gişe gişe yaptı. sunuldu. Yönetmenliğini Serdar Biliş'in yaptığı, sahnede 40, kamera arkasında 30 olmak üzere toplam 70 kişilik oyuncu kadrosuyla sahnelendi. Türkiye'de ilk kez tiyatro sahnesinde sahnelendi.

kahraman Uraz Kaygilaroğlu Görmek Erden'in izniyleBaşrollerinde yer aldığı gösterinin biletleri Biletinial'da satışta.

Aşık Shakespeare, 24 Ekim, 26 Kasım ve 14 Aralık'ta İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde, 17 ve 18 Aralık'ta ise Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Salonu'nda seyirciyle buluşacak.

Tiyatroya cesur bir aşk mektubu olarak yorumlanabilecek Aşık Shakespeare'de büyüleyici prodüksiyon, sıra dışı kostümler, etkileyici danslar ve özgün müzik bir araya gelerek tiyatronun bütünlüğünü ve sınırsızlığını ortaya çıkarıyor. Gösterinin muhteşem atmosferini yansıtacak şekilde bestelenen şarkılar, müzisyen Gülinler ve gösteri için oluşturulan özel orkestra tarafından sahnede canlı olarak seslendiriliyor.

William Shakespeare'in 16. yüzyıl İngiltere'sinde yeni oyunuyla kendini kanıtlamaya çalışan gençliğini ve genç bir kadının erkeklerin dünyasında sahneye çıkma konusundaki tutkulu mücadelesini konu alan Aşık Shakespeare, tiyatroya ve hayata çağdaş bir bakış açısı sunuyor. Shakespeare döneminin.

Gösteri, bir tiyatro topluluğunun Shakespeare'in eserlerini sahneleme sürecini, bir dizi yanlış anlaşılmayı, kafa karışıklığını, kralları, kazaları ve aşkın en tuhaf biçimlerini anlatırken, aynı zamanda Shakespeare ve Marlowe efsanesine de değiniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber