Güncel Haberler

Vincenzo Montella’dan santrafor yanıtı: ‘İşinizin parçası olduğunu biliyorum ama…’ – Son Dakika Spor Haberleri

Milli teknik direktör Vincenzo Montella'nın İzlanda maçı sonunda yaptığı açıklamalar.

Montella'nın açıklamaları şöyle:

“Maçtan önce de söylediğim gibi iyi bir akşam geçirmek istedik. O yüzden bu galibiyeti ülkemize verdik çünkü böyle oynadık, zaman zaman çok yorulsak da harika bir performansla kazandık.”

FORWER CENTER OYUN AÇIKLAMASI

“Sanırım bu akşam ne kadar çözüm üretebildiğimizi bir kez daha gösterdik. Birçok çözüm üretebilen bir takımız. Bunu Avrupa Şampiyonası'nda üst düzeyde gösterdik. Çok mutluyuz. Şunu da söylemek istiyorum. Bunun işinizin bir parçası olduğunu biliyorum ama bazen sorunun olmadığı yerde sorun ararız, böyle devam etmek daha iyi olur.”

“Hem taraftarımız adına, hem takım adına, hem de Kerem adına çok mutluyum. Kendisiyle dün konuştum. Kerem'in 3 golü olumlu notlardan biri. Onu hazır gördüğümü ve oynamak istediğimi söyledim. Çok güzel bir galibiyet önemli ve olumlu notlarımız var.”

“ÇOK İYİ OYNADI”

“Bugün hepsi çok iyi oynadı. Şunu da eklemek gerekir ki 25. ve 30. dakikalar arasında biraz yavaşladık ama maçın o dakikalarına iz bırakmamız gerektiğini anlamamız lazım. İlk önce benimle çok iyi oynadı, İsviçre'ye onu görmeye gittim.” “Performansından memnun kaldım, sağdaki ve soldaki zincirlerimizin harika iş çıkardığını söyleyebilirim.”

“Umut'a gelince çok iyi bir performans sergiledi. Gerçekten çok iyi bir performans gösterdi. Ama oyuna sonradan giren oyuncular ve gösterdikleri takım ruhu çok önemli bir detay. Kaan son dakikalarda egosuz çıktı ve gol verdi. Çok önemli destek Bizde bu takım ruhu var “Mükemmel sonuçlara ulaşmaya devam edeceğiz”.

“KEREM PUANI 9 OLDU”

“Farkında mıydınız bilmiyorum ama Kerem son 10 dakikayı forvet olarak oynadı ve kendi gücüyle 3. golünü attı. Sırtında 9 yazmıyordu ama 9 gibi gol attı.”

“6-7 gün birlikte olabiliyoruz. O dönemde 4 ciddi antrenman yapabilirsiniz. Maçtan 2 gün önce pek bir ritim olmuyor. Bu bir gerçek. O yüzden daha fazla antrenman yapmanız gerekiyor. O yüzden çabalıyoruz.” işbirliğimizi hayata geçirerek onları hazır tutmak.”

“KAZANANDA ONLARIN DA PAYI VAR”

“Elbette çok mutluyuz. Bu özel güne bu galibiyetle katkıda bulunduğumuz için mutluyuz. Böyle bir galibiyetle herkesi mutlu etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Taraftarlarımız bugün muhteşem bir atmosferde bize ekstra güç verdiler. Bu zaferde payımız var.”

“Bir oyuncu 3 gol attığında onu ancak tebrik edebilirsiniz. Olağanüstü bir performans sergiledi. Futbol açısından her şeye sahipti. Bütün oyuncularla mutlaka konuşuyorum. Kerem de onlardan biri. Onunla konuştuğumda, Ben kendisine daha rahat olduğunu, 3 gol atabileceğini söyledim ama görünce sevindim çünkü bunu hak ettiğini düşündüm, sadece böyle dominant olduğumuzda daha fazla gol atmamız gerektiğini söyledim ama Çok mutlu olduğumu söyledim.

“HER ZAMAN ENERJİM VAR”

“Her zaman enerjim var ama bazen bu farklı şekilde yansıyabiliyor. Ama genel olarak çok enerjik bir insan olduğumu düşünüyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom