Güncel Haberler

Yer: Ankara! İkinci ‘gürültü’ vakası, katliam yaptı: Ölü ve yaralılar var

Ankara’nın Sincan Mahallesi’nde 3 gün önce Keçiören’de 72 yaşındaki Tahsin Ünsür’ün 5 kişilik bir aileyi gürültü yaptıkları gerekçesiyle katletmesi üzerine katliam yaşandı. Olay, saat 11.30 sıralarında Keçiören Mahallesi Yayla Mahallesi 1409 Sokak’ta meydana geldi. Şahin Apartmanı’nda yaşayan Hüseyin Alkan, daha önce kavga ettiği apartman yöneticisi ile apartmanın tadilatı sırasında çıkan gürültü nedeniyle tartıştı. binadaki asansör. Kavgaya dönüşen olayda Hüseyin Alkan, bina içerisinde asansörü tamir etmeye çalışan komşusu Uğur Şahan ve oğlu Mehmet Ali Şahan’ı vurdu. Alkan, binadan çıkarak kaçmaya çalışan Şahan’ın eşi ve apartman yöneticisini kovalayıp sokak ortasında vurarak öldürdü. 4 kişi kanlar içinde yere düştü.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİLER

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi müdahale etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Uğur Şahan ile oğlu 10’uncu sınıf öğrencisi Mehmet Ali Şahan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Şahan’ın yaralı eşi ve apartman yöneticisi ambulansla Etlik Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

ankara-asansörden-tamir-gürültü-kavga-2-olu-2-yaralı_9301_dhaphoto2

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından elinde tüfekle binaya girerken cep telefonu kamerasına kaydedilen Hüseyin Alkan, polis tarafından gözaltına alındı.

ankara-asansörden-tamir-gürültü-kavga-2-olu-2-yaralı_9301_dhaphoto1

SİNİR ATAĞI GEÇİRDİLER

Baba-oğulun öldüğünü öğrenen yakınları sinir krizi geçirdi. Çevredekiler, ölenlerin yakınlarının çığlıklarını susturmaya çalıştı.

1

Olayın görgü tanıklarından Fadime Karaçay, şunları söyledi: “Hepimiz onları tanıyorduk. Komşularımızdı. Tartışma çıktı ve saldırgan silahla onlara ateş etti. Daha önce de tartıştıklarını duymuştum. Ölen adamın eşi şunları söyledi: “Üst komşumuzla aramız pek iyi değil. Gürültüden dolayı küçük bir tartışma yaşadılar. İki kişiyi öldürdüler.” kullanılmış.

Vatandaşlardan Adnan Gedikoğlu, “Adamın elinde tüfek vardı. Bir kadın yerde yatıyordu. Polis ekipleri geldi, saldırganı yakalayıp götürdü. Daha sonra kalabalık oluşmaya başladı” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA-İHA

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Rize'de dikkat çeken protesto!  AK Parti İl Başkanı Ayar: Kamuoyuna rağmen iş yapılamazRize’de dikkat çeken protesto! AK Parti İl Başkanı Ayar: Kamuoyuna rağmen iş yapılamaz
Sosyal medyada bu görüntü konuşuluyor!  Muğla'da dev kasırgaSosyal medyada bu görüntü konuşuluyor! Muğla’da dev kasırga
Denizde nefes kesen kovalamaca!  Lüks tekne karaya oturduDenizde nefes kesen kovalamaca! Lüks tekne karaya oturdu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber