Güncel Haberler

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yerel seçim kararını açıkladı! ‘2 ilde aday çıkarmayacağız’

Partiler 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin hazırlıklarına başladı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimlerle ilgili alınan kararı Bursa’da düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. 79 il ve ilçede tek başına seçime katılacaklarını belirten Özdağ, iki ilde aday göstermeyeceğini söyledi.

ÜMİT ÖZDAĞ SEÇİM KARARINI AÇIKLADI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 14 Mayıs seçimleri öncesinde 26 bin olan üye sayısının 80 bini aştığını kaydetti.

Partisinin büyüdüğünü belirten Özdağ, şöyle konuştu: “Biz Zafer Partisi olarak 79 il ve ilçede bu seçimlere tek başımıza katılacağız. Sadece Kars ve Iğdır’da aday sunmuyoruz. Burada bir partiye destek verme kararı aldık.” HDP’ye karşı yurtsever aday. Bu seçimi ittifaksız yapacağız.” dedi.

“HİÇBİR ŞEYİ HAK ETMEZLER”

Muhalefeti eleştiren Özdağ, şunları söyledi:

“CHP’nin yeni başkanı, daha cumhurbaşkanı seçilmeden önce CHP’li başkan değişikliğinin gerekçesini, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Zafer Partisi ile ittifaka girerek HDP seçmenini rencide etmek gibi açıklamıştı” Biz de onlara tavsiye ediyoruz. Daha iyi bir şeyi hak etmiyorlar.”

O İSİMLERİ DAVET ETTİ

Özdağ, İYİ Parti’den istifa edenlerin olduğunu hatırlatarak, “İYİ Partili arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık.” dedi.

Kaynak: AA

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi ve duyurdu: Cumhurbaşkanı Erdoğan dedi ve duyurdu: “Bu bedel ödenecek”! “2 bini aşkın avukatla…”
‘Değişim’ mesajını verdi!  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya dönüşünde 50+1 açıklaması‘Değişim’ mesajını verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Almanya dönüşünde 50+1 açıklaması
Yarına dikkat!  Fırtına uyarısı Yarına dikkat! “Tarihi” fırtına uyarısı, zaman damgası: “İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın hattını vuracak”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber