Güncel Haberler

İletişim Başkanı Altun’dan açıklama: Resmi makamlarımız başta olmak üzere yalnızca güvenilir kaynaklara itibar edilmeli

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı:

“PROVOKASYONLAR YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR”

“Uzun süredir kamuoyunda Suriyeli mültecilere yönelik olumsuz hava yaratılmaya çalışılan olumsuz atmosfer ve gerginliğin artmasına neden olan provokasyonlar yakından takip edilmektedir. Başında Türk karşıtı unsurların bulunduğu bazı çevrelerin, Suriye'nin huzurunu bozmaya yönelik çabaları yakından takip edilmektedir. Kamu düzenini sınamaya yönelik provokatif faaliyetlerde bulunan ülkemiz, devletimizin tüm unsurlarının özverili çabaları sayesinde amacına ulaşamayacaktır.”

“YALNIZCA GÜVENİLİR KAYNAKLARA GÜVENMELİSİNİZ”

Bu kapsamda birçok sosyal medya platformunda ortaya atılan asılsız iddialar, kasıtlı olarak manipüle bilgiler içeren yalan haberler ve vatandaşlarımızı mağdur edecek her türlü dezenformasyon faaliyetlerine karşı Devletimizin ilgili birimleri İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 24 saat çalışmalarını sürdürmektedir. provokasyona. “Bu çalışmaları desteklemek için vatandaşlarımızdan her zaman olduğu gibi duyarlı olmalarını, sahte haberlere itibar etmemelerini, içeriklerin yayılmasında dezenformasyon boyutunu ve olasılığını dikkate almalarını, özellikle güvenilir kaynaklara güvenmelerini rica ediyoruz. Resmi makamlarımız.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Eylem Tok ikinci kez hakim karşısına çıktı!  Gözaltına alınmasına karar verildiEylem Tok ikinci kez hakim karşısına çıktı! Gözaltına alınmasına karar verildi
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri paylaşımlarına ilişkin açıklama!  Bakan Yerlikaya'dan Kayseri paylaşımlarına ilişkin açıklama! “Göz yummayacağız”
Suriye geçici hükümetinden Geçici Suriye hükümetinden “provokasyonları kabul etmeyin” çağrısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber