Güncel Haberler

SON DAKİKA | UEFA’dan Merih Demiral’a ‘Bozkurt’ cezası! TFF, itiraz için CAS’a gidiyor… Hollanda maçında oynayacak mı?2024 Avrupa Şampiyonası

Son haber: UEFA, Avusturya maçında attığı gollerin ardından bozkurt işareti yaptığı gerekçesiyle milli takım oyuncusu Merih Demiral'e 2 maç ceza verdi. TFF, cezaya itiraz etmek için CAS ile iletişime geçecek.

MERİH DEMİRAL HOLLANDA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Habertürk yayınına katılan avukat Ercan Sevimdaş, “Merih Demiral Hollanda maçında oynayacak mı?” sorusuna yanıt olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yürütmenin durdurulması kararı istenebilir. Muhtemelen TFF avukatları da bunu isteyecektir. Bu kararla Merih'in bu akşam sahaya çıkabileceğini düşünüyorum.”

UEFA ÇİFTE STANDART

UEFA, İngiltere-Slovakya maçında rakip taraftara cinsel saldırıda bulunan İngiliz futbolcu Bellingham'a penaltı maçı yasağı verdi.

skynews-jude-bellingham-goal_6596079

Merih Demiral'in “gri kurt” tabelasına UEFA'nın 2 maç men cezası vermesi kamuoyunda büyük tepkiye yol açtı.

Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

Euro 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
UEFA Merih Demiral'in kararına tepkiler birbirini takip ediyor!  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den destekUEFA Merih Demiral'in kararına tepkiler birbirini takip ediyor! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den destek
Erdoğan'ın Merih Demiral konusunda UEFA'ya tepkisiErdoğan'ın Merih Demiral konusunda UEFA'ya tepkisi
UEFA soruşturma başlattı, TFF savunma dosyasını gönderdiUEFA soruşturma başlattı, TFF savunma dosyasını gönderdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş